Projekt

Sidro Zbilje

Sidro Zbilje

Storitve

Zasnova imena
Sporočila blagovne znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne strani
Copywriting

Storitve

Zasnova imena
Sporočila blagovne znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne strani
Copywriting

1

Prireditve in dogodki ob Zbiljski rivieri.

Ponudnikov organizacije in gostovanja dogodkov je ogromno. Toda v okolici Ljubljane ni veliko podjetij, ki lahko nudijo najem prostora ter hkrati organizacijo dogodka, ki šteje 500+ ljudi.

Večdesetletne izkušnje, zavidljive kapacitetne zmogljivosti, izurjena ekipa pravih gostincev, domačnost in zanesljivost so značilnosti, ki odlikujejo prireditveno podjetje Sidro Zbilje.

Desetletnico obratovanja so v Sidru Zbilje želeli ovekovečiti z novo identiteto znamke in prenovljeno spletno stranjo.

S pomočjo uvodne delavnice smo poleg temeljnih prednosti in pozicioniranja identificirali tudi ključne izzive, ki so jih želeli premostiti v novem desetletju.

V zasledovanju cilja daljše sezone obratovanja in ob izrazitejšem osredotočenju na korporativne naročnike smo prvotno ime “Piknik Sidro Zbilje” in moto “Dogodki v naravi” nadomestili z bolj praktičnim primarnim sloganom “Prireditve in dogodki ob Zbiljski rivieri”. Ustvarili smo še sekundarni slogan s čustvenim apelom “Ustvarjamo nepozabna doživetja vse dni v letu”.

Z združitvijo tople barvne palete, skladne tipografije in mehko obarvanih fotografij smo izrazili domačni “duh” dogodkov, pestrost ponudbe in obilico možnosti za izvedbo prireditev.

S pomočjo subtilnih linijskih zlatih okvirčkov fotografij smo koncept navdihnili z atraktivno in razpoznavno noto.

Za logotip smo ustvarili rustikalen in zelo očiten sredinsko poravnan tipografski znak.

logotip_sidro-zbilje_we-shift-si_projekti-reference-delo_desktop4
barvna-paleta_sidro-zbilje_we-shift-si_projekti-reference-delo

Podobno kot pri SmileAtWork smo se odločili za sporočanje s poudarkom na prednostih ponudnika Sidro Zbilje, saj to bolje apelira na lastnike, vodstvo in organizatorje dogodkov kot zgolj komuniciranje storitev Sidra Zbilje.

Prvotno sporočanje (pre)široke ponudbe storitev je botrovalo poplavi neustreznih povpraševanj na starem spletišču. Prav zato je bil naš cilj, da na novi spletni strani ustvarimo jasno hierarhijo sporočanja. Na vrh lestvice smo postavili organizacijo dogodkov (skupaj) z najemom prostora, šele nato pa sekundarno dejavnost cateringa. V izogib nejasnostim smo ustvarili dve različni strani za oddajo povpraševanj.

full-pristajalna-stran_sidro-zbilje_1a
full-pristajalna-stran_sidro-zbilje_2a
full-pristajalna-stran_sidro-zbilje_3a
full-pristajalna-stran_sidro-zbilje_4a
full-pristajalna-stran_sidro-zbilje_5a
full-dogodki_sidro-zbilje_1
full-dogodki_sidro-zbilje_2
full-dogodki_sidro-zbilje_3
full-dogodki_sidro-zbilje_4
full-dogodki_sidro-zbilje_5

Na novo smo oblikovali spletno stran z jasno hierarhijo elementov, ki atraktivno razkriva prednosti podjetja in sporočila blagovne znamke.

Celotna pot uporabnika je “opremljena” s številnimi vstopnimi animacijami ter “lepljivimi” odseki, ki omogočajo lažje prebiranje informacij. Posebno skrb smo namenili predstavitvi prednosti storitev na pristajalni strani. Da jih poudarimo, smo jih prikazali s pomočjo vodoravnega drsenja - tako se jim uporabnik pri pomikanju po strani ne more izogniti.

Nedvoumna komunikacija, privlačne vizualije in ustvarjalne spletne tehnike so pripomogle k jasnejši usmeritvi podjetja in zaposlenih.

Spletno mesto si lahko v živo ogledate tukaj.

mobile-pristajalna-stran_sidro-zbilje_1
mobile-catering_sidro-zbilje_1a
mobile-znacilnosti-prostora_sidro-zbilje_1
mobile-navigacija_sidro-zbilje_1

"Že od samega začetka sem vedela, da smo na pravi poti - s pomočjo vaših usmeritev iz prvega sestanka smo ugotovili, kaj nas v resnici zanima, kakšnega naročnika iščemo ter kaj in komu se želimo s spletno stranjo predstaviti. Zagotovo ste nam dali nov pogled, usmeritve k lažjemu doseganju ciljev in pridobivanju novih poslovnih priložnosti. S spletno stranjo, ki ste jo oblikovali, smo si olajšali način, kako se pravilno predstaviti ter kako pridobiti ciljno publiko."

—  Darja Černivc, Vodja Marketinga pri Sidro Zbilje

Kontaktirajte nas

Ustvarimo zgodbo vaše spletne identitete.

Ostali projekti