Kdo smo

Moderen tip digitalne agencije

For one-time needs that require a more agile approach—we work with.

For one-time needs that require a more agile approach—we work with.

Smo ekipa ljudi, ki se spozna na svoje delo in stremi k napredku ter nadpovprečnim rezultatom. Ustvarjamo zavidljive izdelke za blagovne znamke, ki jih združuje enaka lastnost – postati vodilni v svoji obrti.

Damir Turšič

O našem ustanovitelju

— Damir Turšič

Damir je eden tistih posameznikov, ki jih vodi strast do uresničevanja svojih zamisli, zato ga boste redko videli poležavati ali lenariti. Morda od tod izvira njegova ljubezen do kave – kratka, temna in brez sladkorja.

Njegova karierna pot je vse prej kot običajna. Povprašajte ga o času, ko mu je na drugem vpisnem roku uspelo osvojiti edino prosto mesto za študij arhitekture. Ali o prvem oblikovalskem naročilu, za katerega se je dogovoril kar med študentskim delom v trgovini z oblačili. Pa o napol razpadlem prenosniku, ki je bil sprva edini kos opreme njegovega novonastalega oblikovalskega podjetja. In če ste v časovni stiski, potem ga raje ne sprašujteo spletnem podjetništvu, psihologiji ali športni prehrani. Posvarili smo vas ...

Svet bomo spremenili
le tako, da bomo
spremenili sebe.

Izbor naših najnovejših projektov.

V digitalni svet želimo vpeljati temeljne vrline, ki nas ljudi povezujejo že od začetka našega obstoja. Prodajno, včasih neiskreno in klišejsko komunikacijo želimo nadomestiti s človeškim pogovorom. Namesto pozornosti trendovskim smernicam, si želimo, da bi znamke raje ubirale zimzelene poti. Vpeljati želimo prepričanje, da so vrednote iskrenosti in integritete nujne za dolgoročno uspešnost.

Edini trend, ki ga želimo ustvariti sta jasnost in transparentnost znamk - z njuno pomočjo ustvarjamo močnejše vezi med poštenimi podjetji in njihovimi uporabniki. Le tako pa dolgoročno gradimo trg in svet, ki je prijaznejši do vseh.

Filozofija, pristopi
in prepričanja.

Vitkost

Iz našega poslovanja smo umaknili vse nepotrebne elemente in se osredotočili na ozek nabor storitev, ki smo jih izpilili do potankosti. Predani smo nenehnemu odpravljanju operacijske “navlake” - s to zavezanostjo pa nam je uspelo ustvariti dobro naoljen stroj, ki deluje usklajeno, nemoteno in brezhibno.

Razvijamo sisteme

Med sodelovanjem z nami boste kaj hitro odkrili, da med delovnim procesom stopamo le po skrbno premišljenih in predvidenih poteh. Vse od komunikacije, predstavitve konceptov, shranjevanja materialov … imamo sistem za praktično vsak korak. Še pomembneje je, da sisteme gradimo na način, ki olajša delo naših strank in zagotavlja minimalni vložek med projektom in po njem.

Izmenjujemo pomoč

Nenehno odkrivamo novo programsko opremo, ustvarjamo priročne dokumente za lastne potrebe, se učimo novih trikov in uporabnih nasvetov. Le te pa redko zadržimo samo za sebe - odkrita orodja radi delimo z našimi strankami, saj želimo pomagati tudi izven dogovorjenih projektnih okvirov.

Širimo vertikalno

Najodličnejši posamezniki in podjetja se osredotočamo na obvladovanje ene veščine ali storitve. Prednosti tovrstnega pristopa so vidne v rezultatih, kot tudi v sreči, ki izhaja iz soočanja z enim večjim problemom naenkrat. V Shift-u nudimo ožji nabor dveh storitev, za kateri pa vam zagotavljamo hudičevo dobre rezultate.

Manj je več

Raje kot z dodajanjem in kopičenjem, dosegamo popolnost z odvzemanjem. To se kaže na mikro ravneh - pri oblikovanju strani in identitet znamk, izbiri oglaševalskih strategij, pisanju besedil … pa tudi na makro ravni - naše partnerje in stranke nagovarjamo, da poiščejo svoje prednosti in v njih postanejo najboljši. Trdno verjamemo, da je to edini način za doseganje odličnih rezultatov in sreče v poslovnem svetu, ki je zaznamovan z nenehnimi težavami, izzivi in miselno razpršenostjo.

Integriteta

Prepričani smo, da je doseganje dolgoročne rasti možno le z zagotavljanjem storitev in izdelkov, ki ponujajo resnične rešitve, so etični in nezavajajoči. Če sledimo tem načelom, prispevamo k boljši prihodnosti v pogosto "izkrivljenem" marketinškem svetu, k boljšemu pogledu na lastnike podjetij v državi in na splošno k boljši prihodnosti naše družbe.

Majhnost je prednost

Ker prisegamo na vitko poslovanje, ne zapravljamo za razkošne pisarne ali luksuzne večerje. Zato ste lahko prepričani, da bo vaš denar porabljen samo v smeri nudenja boljše storitve za vas in vaše podjetje.

Moderno je precenjeno

Tu smo, da vam razkrijemo, kako “moderno” ne pomeni vedno “boljše”. Seveda spremljamo nove programske rešitve, tehnološke napredke, marketinške platforme … a pri tem ostajamo zimzeleni. Raje stavimo na večne koncepte, spretnosti in rešitve, ki z manjšimi adaptacijami prinašajo uspeh že tisočletja. Večni pojmi, kot so pripovedovanje zgodb, prepričevanje, vzpostavljanje odnosa … so naš in vaš fokus, saj si želimo dolgoročnega uspeha.

Osrečujemo
naše naročnike.

Osrečujemo naše naročnike.

"Sodelovanje je preseglo naša pričakovanja. Rezultat je spletna identiteta, ki izvrstno nagovarja naše uporabnike. Ob izpeljavi standardnih nalog so poskrbeli še za marsikatero izboljšavo, na katero sami nismo niti pomislili. Zaradi naštetega bomo še sodelovali pri novih projektih in nadgradnjah."

—  Tomaž Bračko, Direktor pri SmileAtWrok

"Zagotovo ste nam dali nov pogled, usmeritve k lažjemu doseganju ciljev in pridobivanju novih poslovnih priložnosti. S spletno stranjo, ki ste jo oblikovali, smo si olajšali način, kako se pravilno predstaviti ter kako pridobiti ciljno publiko."

—  Darja Černivc, Vodja Marketinga pri Sidro Zbilje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

—  Lorem ipsum dolor sit amet

Kontaktirajte nas

Ustvarimo zgodbo vaše spletne identitete.