Projekt

Moj Flet

Moj Flet

Storitve

Zasnova Imena
Sporočila Blagovne Znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne strani

Storitve

Zasnova Imena
Sporočila Blagovne Znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne strani

1

Hitra, učinkovita in ugodna prenova vašega doma.

Na internetu ne najdemo veliko ponudnikov gradbenih in zaključnih del z urejeno spletno prezenco. MojFlet si želijo prevetriti ustaljene smernice vodenja obrti ter izkoristiti skoraj neobostoječo pojavnost tovrstnih podjetij na spletu.

Podjetje zagotavlja celovito ponudbo storitev - vse od obširnih gradbenih del, projektiranja, elektroinštalacij do drobnih storitev, kot so suhomontaža, slikopleskarstvo in vgradnja pohištva. Z urejenim in sistematičnim pristopom delovanja želijo zmanjšati odstotek zamud, ki so postale že pričakovana praksa pri najemu omenjenih storitev.

Moderen pristop in nadobudnost uspešnega mladega podjetja sta vodila k želji po vzpostavitvi dodelane spletne identitete.

Kljub širokemu razponu uporabnikov smo ugotovili, da želimo s spletiščem nagovarjati predvsem mlajše odrasle. Temu primerno smo ustvarili simpatično ime Moj Flet in ga opremili z vabljivo čustveno obljubo znamke “Za vas ustvarjamo domove”.

Ta čustveno apelira na končno vizijo sanjskega doma, ki si ga naročnik želi ustvariti.

Občutke topline, sproščenosti in veselja, ki jih doživljamo ob uspešni vselitvi, smo ustvarili tudi s pomočjo skrbno izbrane fotografije. Ta prikazuje novo opremljene prostore in mlad par, ki skupaj ponosno opazuje nastanek svojega doma.

full-pristajalna-stran_mojflet_1b
full-pristajalna-stran_mojflet_2b
full-pristajalna-stran_mojflet_3b
full-pristajalna-stran_mojflet_4b
full-storitve_mojflet_1a
full-storitve_mojflet_2a
full-storitve_mojflet_3a
full-storitve_mojflet_4a
full-storitve_mojflet_5aa

Za vsakim zanesljivim poslom stojijo korektni in marljivi ljudje. Ta pomemben del kulture podjetja smo upodobili s fotografijami storitev, ki prikazujejo ustrežljive in vztrajne posameznike med vestnim opravljanjem svojega dela.

Vrednote podjetja odraža tudi barvna paleta znamke. Zmerna raba rdeče barve kaže odločnost, uporabili pa smo jo le na elementih, ki zahtevajo več pozornosti. Pojavnost modre barve je bolj obširna, saj ta vzbuja občutke zanesljivosti, integritete in zvestobe.

Obe barvi sta pogosto prisotni na orodju, oblekah in materialu gradbenih delavcev. Tudi zato je bila izbira barvne palete preprosta in očitna.

logotip_mojflet_we-shift-si_projekti-reference-delo
barvna-paleta_mojflet_we-shift-si_projekti-reference-delo

Oblikovali smo spletno stran, ki atraktivno in pregledno predstavi prednosti ter storitve podjetja Moj Flet.

To smo dosegli s strukturiranjem vsebine v enostavne korake, intuitivno navigacijo in pregledno klasifikacijo storitev. Vse to je ob lansiranju (z manjšo pomočjo Google oglaševanja) pripomoglo k večjemu povpraševanju in količini posla, ki so ga v podjetju ustvarili.

Spletno mesto si lahko v živo ogledate tukaj.

mobile-pristajalna-stran_moflet_1
mobile-povprasevanje_moflet_1
mobile-navigacija_moflet_1
mobile-projektiranje_moflet_1

"Pozdravljeni,

v imenu celotne ekipe sem se vam želela zahvaliti za inovativno, smiselno in čutno oblikovano spletno stran, ki ste nam jo pripravili weshift.si. Pohvale gredo predvsem Damirju, ki je bil dosleden, poslušen in zelo kreativen pri celotnem projektu, ter Juliji, ki je s pravimi besedami opisala našo dejavnost.

Že od samega začetka sem vedela, da smo na pravi poti - s pomočjo vaših usmeritev iz prvega sestanka smo ugotovili, kaj nas v resnici zanima, kakšnega naročnika iščemo ter kaj in komu se želimo s spletno stranjo predstaviti. Zagotovo ste nam dali nov pogled, usmeritve k lažjemu doseganju ciljev in pridobivanju novih poslovnih priložnosti. S spletno stranjo, ki ste jo oblikovali, smo si olajšali način, kako se pravilno predstaviti ter, kako pridobiti ciljno publiko.

Zahvaljujem se vam za ažurno, zanimivo in kreativno sodelovanje. Z veseljem vam bomo zaupali še naprej in priporočali drugim.

Hvala. "

—  Darja Černivc, Vodja oglaševanja

Kontaktirajte nas

Ustvarimo zgodbo vaše spletne identitete.

Ostali projekti